AYDIN / ÇİNE - Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah OKUMUŞ Okulumuzu Ziyaret Etti

Eyl

Soru Çözüm Rehberliği Başladı.

Eyl

Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 2022 Mezunu Onur CAVİT ÖZDEMİR öğrencilere deneyimlerini paylaştı

Haz

Okul bahçemizde öğrencilerimizin oturarak zamanlarını gecirebilecekleri oturma köşeleri oluşturduk.

Haz

Geleneksel bahar şenliği etkinliğimizi öğretmen ogrenci ve misafirlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz yılın yorgunluğunu eğlenerek attılar.

Haz

İlçemizde bulunan ortaokullardaki öğrencilerimizi okulumuza davet ederek okulumuzu tanıttık

Haz

ilçemiz genelinde yapılan aydınlık yarınlara kitap okuma yarışmasında okulumuz 10. sınıf öğrencisi Naile ACAR 3. olmuştur. kendisini tebrik ediyoruz.

Haz

okulumuz uygulama camiinde ilçe müftümüz ,pansiyon öğrencilerimiz ve halkımızın katılımıyla sabah namazı buluşması etkinliği düzenledik.

Haz

Okulumuz bünyesinde bulunan kız erkek pansiyonumuzda öğrencilerimiz arasında masa tenisi turnuvası düzenledik

Nis

yürekte var bu iman arşı yere sereriz

çöle yazılan zafer yenilmezi yeneriz

kut-ül Amareye bak çöle zafer yazarız

vatana yan bakanın mezarını kazarız

yıl dönümünde kutlu zaferi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık.

Nis

tbm eğitimleri kapsamında okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni  Mediha SÖNMEZ tarafından öğrencilerimize uyuşturucu ve uçucu madde bağımlığılı eğitimleri verildi.

Mrt

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilere ilgili ders öğretmeni Okulumuz Din Uzmanı Mustafa Akkaya seminer verildi.