AYDIN / ÇİNE - Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 1.SINAV PROGRAMI

Haz

İlçemiz Eskiçine Mahallesinde bulunan tarihi Ahmet Gazi cami  ZİYARET EDİLDİ.

Haz

Gençlik Haftası  kapsamında öğrenci veli katılımı okul tanıtım faaliyetleri yapıldı

Haz

Okulumuz pansiyon öğrencilceri ile öğretmenler arası halı saha futbol maçı yapıldı.

Haz

Okulumuz meslek dersleri ve okulumuz öğrencileri  40 ayet ve 40 hadis calışmalari kapsamında pano hazırladılar

Haz

Öğrencilerimizde milli, manevi değerlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli şairlerimizin şiirlerinden şiir dinletisi yapılmıştır. Milli Edebiyatın önemli şairlerinden olan Mehmet Akif Ersoy'un hayatını ve edebi anlayışı öğrencilerimize anlatıldı. İstiklal Marşımızın ruhunu bir kere daha yaşatmış olup diğer değerli şiirlerinden de örnekler okundu.

May

Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu  okulumuz fizik öğretmeni İdris AVŞAR tarafından seminer verildi.

Santraç Turnuvası  Santraç Turnuvası

Nis

Öğrencilerimizin hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda münazara etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte gruplar internet kullanımının avantajları ve dezavantajları üzerine savunmalarını gerçekleştirdiler. Jüri üyelerimizin takdiriyle internet kullanımının avantajlarını savunan grup yarışmanın kazananı oldu.

Nis

.Kur’an-ı Kerim’in ana konuları ve muhtevasına yönelik, öğrencilere ilgili ders öğretmeni  Sevim Timur ve Hilal BÖLÜK tarafından seminer verildi.

Nis

Meslek dersleri soru çözüm saati uygulaması

mukabele programı

Okulumuz Ramazan İmsakiyesi

Mrt

Mesleki Uygulama okulumuz uygulama camisinde müezzinlik imamlık Cuma Günleri Kuran-ı Kerim okuma şeklinde devam edilmektedir.